Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Mono blok beden binası grup sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapları olarak da bilinen ivedi çıkış kapılarının hangi malzemeden strüktürlması gerektiği, nite konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar dayanıklılık seviyeleri hep makul standartlar gözetilerek binalmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Ekseri maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi mevki simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Hatta bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en onat bedel politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı Yangın Kapısı Fiyatları son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde mevcut insanların ve özge aktifların yangın yahut herhangi bir acil konum sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme malik, binalması ıztırari, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada makam almaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lazım testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page